Razpis za podelitev priznanj Zveze za leto 2019

Spoštovane predsednice in predsedniki kulturnih društev, ki ste člani naše Zveze.

Poslovno leto se bliža koncu. Po navadi je to čas, ko začnemo z zbiranjem podatkov za finančni zaključek delovanja društva. Je pa tudi čas, ko že v tretje leto iščemo posameznike, skupine ali društva, katerim se kaže, po dolgih letih aktivnega delovanja na področju ljubiteljske kulturne ustvarjalnosti v lokalni skupnosti ali širše, zahvaliti za njihov prispevek. Temu je namenjen tudi letošnji razpis za podelitev Zveznih CAJGARJEV. 

Poziv za zbiranje predlogov bo objavljen tudi v novembrski  številki OVTARJEVIH NOVIC. S tem bo poskrbljeno, da bo  možnost dajanja predlogov dana najširšemu krogu zainteresirane javnosti oziroma raznim kulturnim ustvarjalcem in porabnikom kulturnih dobrin, ki vam bodo tako na terenu v vašem lokalnem območju pomagali izbirati. Na vas pa je, da tem predlogom prisluhnete in dodate pismeno utemeljitev za izbiro ustreznega priznanja, ki izhaja iz razpisa. Razpis s kriteriji je objavljen tudi na naši spletni strani www.zkd-sg.si . Prav tako ga imate shranjenega v vašem društvenem arhivu.

Razpis je odprt, oziroma prijave sprejemamo na naslov Zveze do vključno 6. januarja 2020.

  Za morebitne dodatne informacije v zvezi z razpisom uporabite telefonsko številko 040 230 240 ali pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Lep pozdrav!

Predsednik Zveze : Drago Lipič

f t g m

ZVEZA KULTURNIH DRUŠTEV SLOVENSKIH GORIC